Благоприятните дни през януари, за щастие, са повече от неблагоприятните,

...
 
 
Благоприятните дни през януари, за щастие, са повече от неблагоприятните,
Коментари Харесай

Вижте кои са най-благоприятните и кои най-опасните дни през януари

 

 

Благоприятните дни през януари, за благополучие, са повече от неподходящите, в които би трябвало да бъдем деликатни.

  Ето кои са щастливите дати:

1 януари – огледална дата

01.01 е значим ден, в който доста от нас ще имат шанс в новия бизнес. Полезно е да прекарате първия ден от годината в бизнес, тъй че не трябва да се разсейвате от нещо отрицателно. Ако нещо не ви носи задоволство, не го правете в първия ден на 2022 година

2 януари преходът на Меркурий в знака на Водолей

На 2 януари планетата ще бъде в единадесетия дом на хороскопа, където ще остане до 25 януари. Този ден и идващите три седмици ще бъдат удобни за работа, извършване на покупки, другарство, основаване на нови познанства. Посветете този ден на романтика и бизнес дружно.

3 и 4 януари – оптимален поток на Квадрантидите

Квадрантидите ще бъдат дейни през цялото време на годината, само че пикът им ще бъде на 3-ти и 4-ти януари. Този звездопад има доста мощна сила. От астрологична позиция третият и четвъртият ден от годината ще станат доста удобни за започване на всеки значим бизнес, решение на насъбрани проблеми.

18 януари – краят на ретроградното придвижване на Уран

На 18-ти ненадейно ще изчезне отрицателната сила, която се е натрупвала в нас отдавна. От този ден доста от нас ще могат да не помнят предишното и да насочат погледа си към бъдещето. Уран ще ви помогне да се пречистите от страхове и комплекси. Този ден ще бъде цялостен с приятни изненади.

24 януари – денят на прекосяването на Марс в знака на Козирог

На 24 януари планетата ще премине в знака на Козирог, където ще остане до 5 март. Финансовият бранш ще процъфтява, защото наличието на Марс в десети дом на хороскопа основава отлични условия за работа и взимане на значими решения. Много от нас ще могат да излязат от зоната си на комфорт и да подхващат дейности.

29 януари – краят на ретроградното придвижване на Венера

В този ден Венера ще стартира своето непосредствено придвижване, заради което ще бъдем наситени с сила и позитиви. Тази планета ще ни даде мощен позитивен подтик. Много хора ще станат доста по-продуктивни освен на 29-и, само че и през останалите единадесет месеца от годината.

30 януари – перигей на намаляваща луна в Козирог

На 30 януари Луната ще бъде в перигей по отношение на Земята. Това значи, че дистанцията му до нас ще бъде понижено до най-малко. Това доста ще усили силата на нощната звезда. Като се има поради, че в този ден намаляващата луна ще бъде в съзвездието Козирог, другарски надъхан към нея, можем да заключим, че денят ще бъде доста работлив.

 

 

 

А в този момент е време да научим и кои са 5-те най-опасни дни през януари. В тези дни е вероятен доста мощен отлив на сила.

 

9 януари – съвпад на Слънцето и Венера

На 9-ти Слънцето и Венера ще бъдат в съвпад един с различен. Този аспект е извънредно натоварващ, изключително в случай че в него вземат участие най-близките до нас нощни настойници. През втората неделя на 2022 година може да се чака внезапен отлив на сили и сила. Много хора ще се усещат изтощени заран. Производителността ще намалее доста, само че тези, които имат този ден като почивен ден, ще могат да заобиколят казуса, тъй като могат просто да седят и да се провиснал.

14 януари – началото на ретроградното придвижване на Меркурий

На 14-ти Меркурий ще стартира да се движи в противоположна посока. Този ден ще бъде доста противен, защото доста от нас ще стартират да бъдат обзети от подозрения. Хората ще стартират да се питат дали са избрали верния път в живота. Възможна е и поява на изкривена и погрешна информация. Проверявайте всичко, което другите ви споделят. Не приемайте на никого думата за чиста монета.

16 януари – съвпад на Слънцето и Плутон

Вторият съвпад на Слънцето този месец ще се случи с Плутон. В този ден ще има доста високо равнище на прочувствено напрежение. На доста хора ще наподобява, че целият свят им се опълчва, тъй че те ще стартират да демонстрират негативизъм, да бъдат разчувствани, подозрителни. В този ден старите ви комплекси и страхове могат да се разсънят. Правете повече от обичаните си неща, с цел да не се поддадете на неприятната сила.

23 януари – съвпад на Слънцето и Меркурий

Слънцето и Меркурий в съответстват един с различен и ни основават доста проблеми. Те се отнасят главно до бизнеса и финансовата сфера. На този ден всеки, който се занимава с търговия и бизнес, би трябвало да бъде по-внимателен. Хората ще бъдат доста прочувствени, няма да желаят да сътрудничат. Вероятността от проблеми в работата е оптималната. Изходът от обстановката се крие на първо място в независимостта и способността за бързо реагиране на измененията.

26 януари – денят на прехода на Меркурий в знака на Козирог

На 26-и Меркурий ще се върне в знака на Козирог. На този ден и през идващите няколко седмици хората могат да станат алчни и неподготвени за отстъпки. Да очакваш положителни каузи от тях несъмнено не си коства. Вместо това е по-добре да започнете да разчитате на себе си. На 26 януари астролозите поучават да се пазите от измамници и да не вършиме скъпи покупки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР